Scoubi Dou: voor al uw ballondecoratie in Lier

Bent u op zoek naar ballondecoratie in de buurt van Lier? Maak in dat geval kennis met Scoubi Dou, de plek waar u alles kan vinden wat u nodig heeft om van uw feest een groot succes te maken. In onze vestiging in Lier kan u terecht voor onder meer posters, cards, candy, geschenken en ballonnen. Dus wacht niet langer en bezoek onze winkel in Lier!

Over Scoubi Dou

Niets is leuker dan een feest zo leuk mogelijk te maken met behulp van een originele aankleding. Neem een kijkje op onze website en ontdek welke ballondecoratieu tijdens uw feest kunt gebruiken. In onze vestiging in Lier bieden we een breed scala aan ballonnen aan voor diverse feestgelegenheden zoals een geboorte of een opening van een zaak. Wij hebben alles in huis wat u nodig heeft om uw feest zo plezant mogelijk te maken!

Wij doen al waar we goed in zijn sinds 1987, dus over professionele service en de juiste producten hoeft u zich geen zorgen te maken.

Het assortiment

Een feest zonder ballonnen is geen feest. Door te kiezen voor ballonnen van Scoubi Dou maakt u uw feest helemaal af. U kan een keuze maken uit verschillende kleuren en maten die precies aansluiten op uw wensen! Daarnaast hebben we u natuurlijk nog meer te bieden:

  • Speciale ballonnen;
  • Muziek- en geluidskaarten;
  • Verschillende ludieke uitnodigingen;
  • Posters en snoepgoed;
  • Mooie geschenken;

Bezoek onze winkel in Lier!

Wilt u graag ballondecoratie kopen in de regio Lier? Kom dan snel eens een kijkje nemen in dé gezelligste feestwinkel van Antwerpen. Onze ballonnen en andere feestartikelen zijn ideaal om als decoratie te dienen en een leuke en plezante sfeer te creëren. Heeft u een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door middel van het contactformulier. Dan helpen wij u zo snel mogelijk verder. We zijn uiteraard ook telefonische bereikbaar via het nummer: 03489.24.26.

Contact opnemen

video img Ballonnen Antwerpen

Boog Mikey


Boog limoengroen-zwart


Roos