Scoubi Dou: Ballonnenboog nabij Antwerpen

Bent u op zoek naar een ballonnenboog in de buurt van Antwerpen? Maak dan kennis met Scoubi Dou, de feestwinkel waar u alles kan vinden wat u nodig heeft om van uw feest een groot succes te maken. Onze winkel in Lier heeft een uitgebreid assortiment, u kan er terecht voor posters, cards, candy, geschenken en ballonnen. Wacht niet langer en breng een bezoekje aan onze vestiging in Lier!

Wilt u meer info? Contacteer ons!

Over Scoubi Dou

Niets is leuker dan een feest zo leuk mogelijk te maken en de aankleding speelt daarbij een grote rol. In onze winkel kan u verschillende artikelen terugvinden die u kunt gebruiken om uw feest op gang te brengen, zoals ballonnen en feesthoedjes en slingers. We bieden ook ballonnenbogen aan in alle verschillende kleuren. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw feest zo plezant mogelijk te maken!

Wij doen al waar we goed in zijn sinds 1987, we beschikken dus over voldoende ervaring en kunnen u een professionele service en kwaliteitsvolle producten garanderen.

Het aanbod

Een feest zonder ballonnen is natuurlijk geen echt feest. De ballonnenboog van Scoubi Dou maakt uw feest helemaal af. We bieden een breed scala aan ballonnen voor diverse aangelegenheden, zoals een opening of geboorte. We kunnen de ballonnen leveren in alle verschillende kleuren en maten om volledig te kunnen voldoen aan al uw wensen. Naast ballonnen hebben we u natuurlijk nog meer te bieden:

  • Diverse ludieke uitnodigingen;
  • Geluids- en muziekkaarten;
  • Posters en snoep;
  • Mooie geschenken;
  • Speciale ballonnen;

Kom gezellig langs!

Als u op zoek bent naar een ballonnenboogAntwerpen nodig ik u vriendelijk uit een bezoekje te brengen aan onze feestwinkel in Lier. Onze ballonnen en andere feestartikelen zijn ideaal als decoratie om op jouw feest om een leuke sfeer te creëren. Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in of bel ons op het nummer: 03489.24.26.

Contact opnemen

video img Ballonnen Antwerpen

Boog Mikey


Boog limoengroen-zwart


Roos