Scoubi Dou dé ballonnenwinkel dichtbij Antwerpen

Bent u op zoek naar een ballonnenwinkel in de buurt van Antwerpen waar u al uw ballonnen en feestartikelen kunt kopen? Maak in dat geval kennis met Scoubi Dou voor alles wat u nodig heeft om uw feest tot een groot succes te maken! In onze winkel ter Lier kunt u terecht voor onder meer posters, cards, candy, geschenken en ballonnen. Dus wacht niet langer en kom ons snel bezoeken in Lier!

Wilt u meer info? Contacteer ons!

Ons assortiment

Een feest zonder ballonnen is geen feest. De ballonnen van Scoubi Dou maken uw feest helemaal af. We bieden een breed scala aan ballonnen, zoals voor een opening of ander feestelijkheden, een geboorte of zelfs een ballonboog! We leveren ballonnen in alle kleuren en maten die precies aansluiten op uw wensen! Dit is wat wij u nog meer te bieden hebben:

  • Posters en snoep;
  • Diverse ludieke uitnodigingen;
  • Mooie geschenken;
  • Geluids- en muziekkaarten;
  • En speciale ballonnen.

Over ons

Niets is leuker dan een feest zo leuk mogelijk te maken en de aankleding is daarbij zeker van belang. Bekijk op onze website alvast de ballonnen die u tijdens uw feest kunt gebruiken. En dan kunt u ze ophalen in onze ballonnenwinkel nabij Antwerpen. Zo kunt u bij ons ook kiezen uit diverse uitnodigingen om uw gasten op een leuke en bij u passende manier uit te nodigen. Alles wat u nodig heeft om uw feest zo plezant mogelijk te maken!

Wij doen al waar we goed in zijn sinds 1987, dus over professionele service en de juiste producten hoeft u zich geen zorgen te maken.

Kom gezellig langs!

Wilt u weten wat er nodig is voor een geslaagd feest? Kom dan eens een keer een kijkje nemen in dé ballonnenwinkel dichtbij Antwerpen. Onze ballonnen en andere feestartikelen zijn ideaal om als decoratie te dienen en een leuke en plezante sfeer te creëren. Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Aarzel niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook naar: 03489.24.26.

Contact opnemen
video img Ballonnen Antwerpen

Boog Mikey


Boog limoengroen-zwart


Roos