Scoubi Dou: dé ballonshop nabij Antwerpen

Bent u op zoek naar een ballonshop in de buurt van Antwerpen waar u terecht kan voor al uw balonnen en feestartikelen? Maak in dat geval kennis met Scoubi Dou, de feestwinkel waar u alles kan vinden wat u nodig heeft om van uw feest een groot succes te maken. In onze vestiging in Lier kan u een zeer uitgebreid assortiment terugvinden. Wacht dus niet langer en kom ons snel bezoeken!

Wilt u meer info? Contacteer ons!

Het assortiment

Een feest zonder ballonnen is vanzelfsprekend geen echt feest. Met behulp van de ballonnen van Scoubi Dou maakt u uw feest helemaal af. We bieden een brede waaier van ballonnen aan voor diverse aangelegenheden, zoals een opening, een geboorte of andere feestelijkheden. We leveren ballonnen in alle verschillende kleuren en maten die precies aansluiten op uw wensen. Dit hebben we u nog meer te bieden:

  • Geluids- en muziekkaarten;
  • Speciale ballonnen;
  • Posters en snoep.
  • Originele geschenken;
  • Verschillende ludieke uitnodigingen;

Over ons

Niets is leuker dan een feest met een originele voorbereiding en de aankleding is daarbij zeker van belang. Neem een kijkje op onze website om een overzicht te krijgen over de verschillende ballonnen die u kunt gebruiken. U kan ze daarna ophalen in onze ballonshop in Antwerpen. Zo kunt u meteen ook een keuze maken uit verschillende uitnodigingen om uw gasten op een orgininele manier uit te nodigen. Wij hebben alles in huis om uw feest zo plezant mogelijk te maken!

Wij doen al waar we goed in zijn sinds 1987,dus over professionele service en de juiste producten hoeft u zich geen zorgen te maken.

Bezoek onze winkel in Lier!

Vraagt u zich af wat er nodig is voor een geslaagd feest? Kom dan snel eens een kijkje nemen in dé ballonshop van Antwerpen. Onze ballonnen en andere feestartikelen creëren een plezante sfeer op uw feest. Voor meer informatie kan u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook naar het nummer: 03489.24.26.

Contact opnemen

video img Ballonnen Antwerpen

Boog Mikey


Boog limoengroen-zwart


Roos