Scoubi Dou: Feestwinkel nabij Antwerpen

Bent u op zoek naar een feestwinkel in de buurt van Antwerpen waar u al uw feestartikelen kunt kopen? Maak in dat geval kennis met Scoubi Dou voor alles wat u nodig heeft om uw feest tot een groot succes te maken! In onze winkel ter Lier kunt u terecht voor onder meer posters, cards, candy, geschenken en ballonnen. Dus wacht niet langer en kom ons snel bezoeken in Lier!

Wilt u meer info? Contacteer ons!

Over Scoubi Dou

Niets is leuker dan een feest zo leuk mogelijk te maken en de aankleding is daarbij zeker van belang. In onze winkel vindt u diverse artikelen die u kunt gebruiken om uw feest op gang te brengen en houden, zoals ballonnen en feesthoedjes en slingers. Alles wat u nodig heeft om uw feest zo plezant mogelijk te maken!

Wij doen al waar we goed in zijn sinds 1987, dus over professionele service en de juiste producten hoeft u zich geen zorgen te maken.

Ons aanbod

Wilt u een persoonlijk feest organiseren? Dan bent u bij deze feestwinkel nabij Antwerpen aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Diverse ludieke uitnodigingen;
  • Geluids- en muziekkaarten;
  • Posters en snoep;
  • Mooie geschenken;
  • En speciale ballonnen.

Kom gezellig langs!

Wilt u weten wat er nodig is voor een geslaagd feest? Kom dan eens een keer een kijkje nemen in dé feestwinkel dichtbij Antwerpen. Onze feestartikelen zijn ideaal om als decoratie te dienen en een leuke en plezante sfeer te creëren. Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Aarzel niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook naar: 03489.24.26.

Contact opnemen
video img Ballonnen Antwerpen

Boog Mikey


Boog limoengroen-zwart


Roos