Alle bestellingen worden wekelijks van Woensdag tot en met zaterdag verwerkt tijdens de openingsuren.

Openingsuren:

Zondag & Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10 - 18 u

Woensdag: 10 - 18 u

Donderdag: 10 - 18 u

Vrijdag: 10 - 18 u

Zaterdag: 10 - 18 u

*Gesloten op feestdagen
*Dinsdagen zijn gesloten in alle wettelijke schoolvakanties in België


- Bestellingen Kunnen op onze webshop afgehaald alsook bezorgd worden.
er is echter een uitzondering op ballonnen hier is het altijd afhalen, indien toch bezorging gewenst kan de consument ons contacteren via het contact formulier waar we onze kosten verder kunnen bespreken.

 

Er is een kans dat een bepaald product uit stock is. Het kan dus voorkomen dat uw pakketje daardoor wat vertraging oploopt naar levering toe,

Hier houden we jullie ten allen tijden van op de hoogte.

Ook stellen we jullie op de hoogte wanneer de bestelling kan afgehaald worden, indien op stock kan dit binnen de openingsuren worden afgehaald.

 

Herroeping
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Scoubi Dou, Kolveniersvest 26, 2500 LIER, België) via een ondubbelzinnige verklaring schriftelijk per post of per e-mail (info@scoubidou-lier.be) op de hoogte stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. U kan HIER het modelformulier voor herroeping raadplegen/downloaden.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten,

onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.
Het herroepingsrecht geldt niet voor:

• de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

• de levering van zaken die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;

• de levering van zaken die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;

•Ballonnen gevuld met helium, deze hebben een bepaalde houdbaarheid.