Scoubi Dou: Feestwinkel nabij Antwerpen

Bent u op zoek naar een cadeauwinkel in de buurt van Antwerpen? Maak dan kennis met Scoubi Dou, de winkel waar u alles kan vinden wat u nodig heeft om van uw feest een groot succes te maken. In onze vestiging in Lier bieden we u een uitgebreid assortiment aan, u kan er terecht voor posters, cards, candy, geschenken en ballonnen. Wacht dus niet langer en kom langs in onze winkel!

Wilt u meer info? Contacteer ons!

Ons assortiment

Wilt u een geslaagd en persoonlijk feest organiseren ter ere van een speciale gelegenheid? Dan bent u bij onze cadeauwinkel nabij Antwerpen aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Originele geschenken;
  • Speciale ballonnen;
  • Posters en snoep;
  • Geluids- en muziekkaarten;
  • Verschillende ludieke uitnodigingen;

Over ons

Niets is leuker dan een feest zo leuk mogelijk te maken. De aankleding speelt daarbij natuurlijk een belangrijke rol. In onze winkel kan u verschillende artikelen terugvinden die u kunt gebruiken om uw feest op gang te brengen, zoals ballonnen en feesthoedjes en slingers. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw feest zo plezant mogelijk te maken!

Wij doen al waar we goed in zijn sinds 1987, we beschikken dus over voldoende ervaring en kunnen u een professionele service en kwaliteitsvolle producten garanderen.

Kom gezellig langs!

Benieuwd naar wat u allemaal nodig heeft voor een geslaagd feest? Dan raden wij u aan langs de komen in onze cadeauwinkel dichtbij Antwerpen. Onze ballonnen en andere feestartikelen zijn ideaal om als decoratie te dienen en een leuke sfeer te creëren. Zit u met vragen of opmerkingen over ons assortiment? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het nummer: 03489.24.26.

Contact opnemen

video img Ballonnen Antwerpen

Boog Mikey


Boog limoengroen-zwart


Roos